Popis
Fermentovaná zázvorová šťáva – neboli zázvorový shot se skládá pouze z čerstvé zázvorové šťávy, doslazen je zahuštěnou jablečnou šťávou a ostrost zázvoru zjemňuje šťáva citrónová. Na konec se přidají probiotické kultury, hodné Bacilli, které zatočí s těmi zlými, a „panák“ plný vitamínů je na světě. Díky fermentaci si šťáva zachovává svou čerstvost a proto není třeba ji pasterovat. .
Fermentace je stará tisíciletí. V Česku ale zase tolik nefrčí. A právě to se rozhodla změnit česká značka Bacilli, která díky kamarádům z říše bakterií umí vykouzlit dobroty plné probiotik. Ať už se jedná o ovocné shoty nebo kvašené pochutiny plné umami chutí. Fermentované potraviny jsou chuťově výraznější, stravitelnější a díky obsaženým probiotikům také nepostradatelné pro blaho střev.





Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.