Popis
Přírodní třtinový cukr muscovado se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy bez odstranění zbytkové melasy. Má jemné krystalky a typickou bohatou chuť a vůni třtinové šťávy. Hnědá barva je důsledkem ponechání části melasy v krystalcích cukru. Muscovado je vynikající do čokoládových těst, perníků a ovocných buchet. Pokud nám cukr ztvrdne, stačí jej nechat přes noc v míse přikrytý mokrou utěrkou. Přírodní třtinový cukr z Mauricia je vyhlášený po celém světě. Tento tropický ostrov je obdařen ideálními podmínkami pro pěstování cukrové třtiny. Vulkanický původ ostrova zajišťuje úrodnou půdu bohatou na minerální látky a klimatické podmínky jsou jako stvořeny pro cukrovou třtinu. Mauricijský třtinový cukr má rovnoměrné stejně zbarvené krystalky a typickou třtinovou vůni.
Čeští Bio nebio vám kryjí záda, když chcete ukuchtit něco dobrého z kvalitních surovin, stejně jako když si chcete rovnou zamlsat bez příprav. Kvalitní potraviny nabízí už dobrých 20 let – smlsnou si na nich vegani, bezlepkáři i všichni nadšenci do zdravé chutné stravy. A navíc jsou BIO a fér.





Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.