Popis
Bulgur je velmi oblíbeným pokrmem na Blízkém východě. Jedná se o univerzální surovinu, která se v kuchyni nikdy neztratí. Nejčastěji se používá jako příloha s pečenou i dušenou zeleninou, jako základ stir-fry, zeleninových placiček i sytých salátů. Lze jej použít také do sladkých nákypů. Perfektně poslouží jako zavářka do polévky. Je ideální surovinou pro rychlou přípravu pokrmů, kterým dodá jak vydatnost, tak energetickou hodnotu. Základní příprava: Hrnek bulguru a 2 hrnky vody přivedeme k varu a poté necháme 15 minut odstát. Dosolíme a podáváme.
Čeští Bio nebio vám kryjí záda, když chcete ukuchtit něco dobrého z kvalitních surovin, stejně jako když si chcete rovnou zamlsat bez příprav. Kvalitní potraviny nabízí už dobrých 20 let – smlsnou si na nich vegani, bezlepkáři i všichni nadšenci do zdravé chutné stravy. A navíc jsou BIO a fér.





Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.