Popis
Bílé fazole cannellini ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí a salátů. Jdou dobře rozmixovat a hodí se proto jako základ různých pomazánek a krémů. Rychlé fazole na smetaně připravíme tak, že na oleji osmahneme cibulku, zalijeme 400 ml vývaru (vody), přidáme 200 ml smetany se 2 lžícemi mouky a povaříme. Přidáme fazole a ochutíme solí, pepřem, cukrem a citrónovou šťávou.
Jeden z předních výrobců biopotravin v Evropě Rapunzel přišel na trh v roce 1974. Od počátku dbá na to, aby suroviny pocházely z ekologických zemědělství, která o půdu pečují tak, aby dávala plodiny i budoucím generacím. Dnes má v portfoliu téměř 600 vegetariánských produktů – od oříškových másel a müsli až po oleje či luštěniny.





Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.