Popis
Hořká čokoláda s vysokým podílem kakaových bobů pro všechny, kteří se vyhýbají cukru. Jako sladidlo je použitá kombinace dvou sladidel. Erythritol je cukerný alkohol, který se vyskytuje v různých druzích ovoce a zeleniny, ale i v jiných potravinách. Sladí o něco méně než běžný cukr. Stévie je rostlina s intensivně sladkými listy. Kombinací těchto dvou sladidel vznikne čokoláda s velmi příjemnou autentickou chutí hořké čokolády, která je vhodná i pro diabetiky a nezpůsobuje tvorbu zubního kazu.
Tyhle do poslední kostičky vymazlené čokolády má na svědomí rodinná firma ze Španělska, která propojuje tradiční řemeslo s moderními trendy. Výrobě čokolád se navíc věnují už od roku 1946. Suroviny pochází z ekologického zemědělství a dbají na fair trade principy. Na všech čokoládách si navíc smlsnou i bezlepkáři.





Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.